Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Alleen maar aardappels is gezond'

Het hoofd van de Aardappelcommissie van de Amerikaanse staat Washington uit Moses Lake heeft twee maanden lang alleen maar aardappelen gegeten om aan te tonen dat ze voedzaam zijn.

Aardappelen zijn volgens commissievoorzitter Chris Voigt rijk aan vezels, kalium en vitamine C. Voigt at zijn twintig piepers per dag gebakken, gekookt, gestoomd, gestampt, gefrituurd en deels met schil voor de vezels. De aardappelcommissie ehartigt de belangen van aardappelboeren in Washington.

Critici hadden Voigt gewaarschuwd dat hij zou aankomen, energie zou verliezen en dat zijn bloedsuikerspiegel zou stijgen. Niets is volgens Voigt minder waar. Hij zegt 9 kilo kwijt te zijn, zijn cholesterol is gezakt en ook zijn rekeningen voor eten zijn gedaald. "Ik voel me fysiek geweldig", aldus Voigt vanuit zijn kantoor in Moses Lake, toch raadt hij dit eenzijdige dieet niemand aan.

Publicatiedatum: