Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
eerste kilo's brengen 25 euro op

Langfruit koopt eerste kasasperges ZONMaandag 29 november zijn de eerste asperges van het nieuwe seizoen via de klok van ZON verkocht. De gerealiseerde prijs voor het eerste kistje AA X-wit I-S bedroeg € 25,- per kilo, een veelvoud van de eveneens op de markt zijnde Peru asperges. De teler van de eerste asperges teelt de asperges aanmerkelijk vroeg. De kasproductie van asperges loopt door tot aan de start van het vollegrondsseizoen. ZON verwacht dat tot die tijd een beperkte hoeveelheid asperges voor de klok van ZON zal komen.


Koper van de eerste asperges was inkoper Frits Burhenne van Langfruit

ZON is de grootste aanbieder van verse kwaliteitsasperges op de Europese markt. Onder het Kwaliteitslabel Nederlandse Asperges worden de asperges op maat geleverd, in elke gewenste consumentenverpakking, geschild of ongeschild.

Langfruit is sterk in de foodservicemarkt in heel Europa en vindt altijd klanten die in de markt zijn voor een luxe topproduct. De eerste asperges gaan naar een van de Duitse gastroniemiegroothandels die leveren aan de Top van de de Duitse restaurants.
Publicatiedatum: