Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regio Venlo gaat zich wereldwijd logistiek profileren

Wethouders Mark Verheijen en Jan Loonen van Venlo en Venray hebben samen met Dirk 't Hooft, directeur Nederland Distributieland (NDL), op 23 november een start gemaakt met de internationale profilering van de logistieke regio Venlo. Onder de naam Viaport Venlo willen logistieke ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties zich wereldwijd profileren als regio, die op logistiek gebied veel te bieden heeft aan internationale bedrijven, investeerders en vervoerders. De campagne toont regio Venlo als toplocatie, met topkennis en topmedewerkers.

Ambassadeurs van de campagne zijn onder meer NDL, NV Industriebank LIOF, Development Company Greenport Venlo, en de regionale bedrijven zelf . Verder is de website www.viaportvenlo.com online. De website geeft een overzicht van de logistieke bedrijvigheid in de regio, de verschillende innovatieve projecten en de samenhang van regio Venlo met de mainports van Antwerpen, Rotterdam en Duisburg. Verder presenteert zich een groot aantal logistieke bedrijven.

Viaport Venlo komt voort uit de strategische agenda, die de logistieke sector anderhalf jaar geleden heeft opgezet. Het werd uitgewerkt door NV Regio Venlo in samenwerking met Development Company Greenport Venlo en de gemeenten Venlo en Venray.

Bron: Agrologistiek
Publicatiedatum: