Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DLV Plant en BVB Substrates presenteren:

Eerste International Soft Fruit Conference

Op donderdag 20 januari 2011 zullen DLV Plant en BVB Substrates het eerste 'International Soft Fruit Conference' organiseren. Deze dag zal plaatsvinden in de '1931 Congrescentrum Brabanthallen' in ’s Hertogenbosch in Nederland. We zullen hier vele aspecten van de Europese kleinfruitteelt bij elkaar brengen en zo een uniek platform creëren voor telers en toeleveranciers, adviseurs en handelaren. Een geweldige gelegenheid om te netwerken en te profiteren van kennis en ervaring vanuit alle delen van Europa. Een selecte groep internationale specialisten zal op deze dag diverse lezingen verzorgen waarbij vele aspecten van de kleinfruitteelt aan bod komen. De presentaties zullen allen in het Engels zijn. Kijkt u voor een volledig overzicht van alle presentaties op www.softfruitconference.com.

Parallel aan de presentaties organiseren we hier ook een kleinfruit-/tuinbouwbeurs. In het programma wordt ruimschoots tijd ingepland voor een bezoek aan deze beurs. De beurs zal ook tijdens de lezingen geopend zijn zodat de bezoekers zelf hun keuzes kunnen maken.

Kortom, deze dag is een must voor alle vooruitstrevende kleinfruittelers.
De kosten om deel te nemen aan deze dag bedragen € 50,- pp (inclusief BTW) en kunnen ter plaatse contant worden voldaan. U dient zich echter wel voor 31 december 2010 via de site www.softfruitconference.com aan te melden.Nederlandse aardbeiendag

Voorafgaand aan de International Soft Fruit Conference zal op woensdag 19 januari de Nederlandse Aardbeiendag worden georganiseerd. De lezingen op deze dag zullen in het Nederlands zijn. De organisatie van deze dag staat los van de International Soft Fruit Conference maar u heeft natuurlijk wel de mogelijkheid om ook aan deze Aardbeiendag deel te nemen. Indien U hierin interesse heeft en nog geen uitnodiging heeft ontvangen kunt u contact opnemen met Eric Boot.

De voorbereidingscommissie van het International Soft Fruit Conference:

DLV Plant 
Willem van Eldik
+31 653 374 538
W.vaneldik@dlvplant.nl

BVB Substrates
Eric Boot
+31 653 990 338
eboot@bvb-substrates.nl


Publicatiedatum: