Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Inspelen op de markt door samenwerking"

Veel belangstelling voor Italiaanse 'citrusteelt-dag'De 'Technische dag van de citrusteelt' vond plaats in het gebied Metaponto op 23 oktober 2010. Deze dag was gesponsord door COVIL met medewerking van Tubex Advancing Growth (VK), Panafriteam Irrigazione (Italië) en Officina Palmieri Group (Italië).

Klik hier voor een fotoreportage (Italiaanse onderschriften)Om de teelt van fruit- en citrusboomgaarden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en een optimale kwaliteit van innovatieve rassen te genereren, is het noodzakelijk dat telers meer te weten komen.

"Door middel van samenwerking tussen boomkwekerijen en andere agf-segmenten is het mogelijk om met elkaar in te spelen op de uitdagingen van de wereldwijde en concurrerende markt", aldus een woordvoerder.

Op deze dag werden bezoeken afgelegd aan commerciële boomgaarden. In citrusboomgaarden worden moderne landbouwtechnieken gebruikt voor het optimaliseren van de opbrengsten en het verlagen van de productiekosten. Ook werken deze technieken mee aan een milieubewuste teelt.

Klik hier voor een fotoreportage (Italiaanse onderschriften)De 'Technische Dag van de citrusteelt' trok veel bezoekers. Onder grote belangstelling werd dit evenement bijgewoond door citrustelers, kwekerij-eigenaren, onderzoekers, diverse media en groothandels.

Er werd deze dag informatie verstrekt over de belangrijkste kenmerken van diverse citrusrassen, teelttechnieken, bemesting en onkruidbestrijding.

Het initiatief werd gerealiseerd in samenwerking met diverse bedrijven.

Contact:
COVIL
Vito Vitelli
Tel. / Fax: +39 0835 954775
Mob.: +39 339 2511629
www.covilvivai.com