Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veel vraag naar 'vergeten' groenten

Gevarieerde groenten- en fruitpakketten bestellen via internet

Tien jaar geleden startten Arnold van Dalen en Rudolf Sluimer met hun bedrijf FlexiVers dat totaalpakketten met groenten en fruit aan horeca levert. De activiteiten worden nu uitgebreid met de webshop vitaminevoorthuis.nl voor particulieren. "Ook in deze snelle tijd hebben de mensen behoefte aan al dan niet gesneden verse groente en fruit van goede kwaliteit. Daarnaast spelen we in op het gestaag groeiende aantal hobbykoks dat het leuk vindt om met bijzondere producten te werken", vertelt het tweetal.

"Korte lijnen met tuinders en kwekers zorgen ervoor dat wij de producten rechtstreeks van het land kunnen aanbieden", legt Arnold uit. "Dit in tegenstelling tot de supermarktketens waar de distributie over meerdere schijven loopt en het langer duurt voordat het product in de winkel ligt. De klanten hebben de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment groente en fruit dat is afgestemd op de verschillende seizoenen en waarbij ook rekening wordt gehouden met feestdagen. Zo hebben we in de aanloop naar de kerst een ruim aanbod aan specialiteiten zoals allerhande paddenstoelen, verse kruiden en exoten."

"Het is ook mogelijk om iedere week een gevarieerd groente- en fruitpakket thuisbezorgd te krijgen", vult Rudolf aan. "Steeds meer mensen zien het kokkerellen als een hobby. Wij spelen daarop in met een ruime keuze aan exclusieve groenten, waarbij we rekening houden met de trends op kookgebied. Sinds enige tijd is er veel vraag naar zogenaamde 'vergeten groenten' zoals pastinaken, schorseneren en koolrabi. Ook op het gebied van vruchten kunnen we alles leveren wat de klant vraagt. De weinige producten die we niet op voorraad hebben kunnen we binnen enkele dagen leveren. Dit staat op de website bij het betreffende artikel aangegeven."

"Nieuw zijn onze fruitgeschenken bestaande uit een met verschillende soorten groente en fruit gevuld veilingkistje. Heel leuk als vervanger van de traditionele fruitmand én een leuk en gezond relatiegeschenk", vertellen de heren. "De webshop biedt de klant de keuze uit ongeveer 250 producten en dat mag wat ons betreft veel meer worden. Suggesties zijn dan ook van harte welkom en kunnen via de website aan ons worden doorgegeven. Het minimum orderbedrag is vijftien euro. De bestelling kan worden afgehaald op ons adres Houtschelf 22, maar ook tegen een bescheiden vergoeding worden thuisbezorgd. Voor orders boven de vijfenveertig euro worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Ter promotie van onze website presenteren we ons samen met nog twaalf andere bedrijven op maandag 6 en dinsdag 7 december op de manifestatie Alblasserwaard Culinair die gehouden wordt bij Restaurant De Kat in de Wilg aan de Peperstraat 28 in Oud-Alblas. Iedereen is welkom om te komen proeven en genieten. Ter ere van de lancering van onze webshop geven wij tot en met zaterdag 12 december op alle bestellingen tien procent korting.

Bron: Het Kompas
Publicatiedatum: