Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

POM Wonderful-granaatappelen weer bij Special FruitZoals alle jaren importeert Special Fruit de verse granaatappels van POM Wonderful uit Amerika. Aanstaande donderdag zullen de eerste granaatappelen arriveren waarna zij dagelijks stock van deze heerlijke, veelzijdige en gezonde vrucht ontvangen.

De Wonderful-granaatappel is een unieke granaatappel vanwege de grootte, de zoete smaak en de robijnrode pitten. De granaatappel bevat veel antioxidanten en is een rijke bron van vitamine C en bevat daarnaast ook vitamine K en ijzer. Dit maakt de granaatappelen van Pom Wonderful tot de meest populaire granaatappelen. De oogst van dit jaar is uitzonderlijk groot.Ook dit jaar zijn er weer volop displays, folders en ander promotiemateriaal beschikbaar. Ook dit jaar leveren we weer de handige ART: de Aril Removal Tool waar op vorige jaar reeds over werd bericht. U kunt de granaatappels, het promotiemateriaal én de tool verkrijgen via uw gebruikelijke kanalen.

Voor meer informatie:
Special Fruit
Europastraat 36
B-2321 Meer - België
Tel: +32 3 315 07 73
www.specialfruit.be