Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-online breidt zich verder uit

Het is ondertussen alweer een aantal maanden dat www.agf-online.nl naar volle tevredenheid draait. "Daarbij proberen we het assortiment steeds te blijven vergroten. Hoewel het met sommige lijnen nog geen storm loopt. Want ‘t is niet altijd eenvoudig om ergens een vinger tussen te krijgen. Zeker niet als bedrijven dat al jaren, van een vaste leverancier hebben. Maar we geven niet op, en besteden aan de artikelen die niet lopen, extra aandacht", zegt Dennis-Jan van der Mey.Zo hebben we de kruiden van Greenfresh van neef Willem nu erbij staan.
Vanmorgen was er iemand die zei: "Makkelijk, nu hoeft mijn auto niet meer het handelsterrein af." Dat was eigenlijk wel een mooi compliment

U kunt de kruiden via de winkel tot ’s avonds 22.00 uur bestellen. Op het moment dat u uw bestelling bevestigt, ontvangt Greenfresh daar gelijk een mail van. Al heel vroeg in de morgen word dat klaargezet, en ook onze auto is daar vroeg. En dat is dan de andere werkdag (maandag t/m vrijdag) rond 07.00 uur hier in Barendrecht. Zo hopen we ook binnenkort een gesneden lijn te kunnen presenteren.

We bouwen door !

Groetjes,
Team agf – online
www.agf-online.nl
Publicatiedatum: