Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

C1000 kiest voor AFAS

Supermarktorganisatie C1000 gaat de bestaande HRM- en salarissystemen vervangen door één toekomstbestendig HRM- en salarissysteem van AFAS ERP Software. Na een intensief selectietraject koos C1000, met circa 30.000 medewerkers een van de grootste supermarktketens van Nederland, softwareleverancier AFAS uit Leusden als nieuwe leverancier voor de HRM- en salarissoftware. Al in januari 2011 wordt de software in gebruik genomen door het hoofdkantoor en de distributiecentra, later dat jaar volgt de uitrol naar de winkels.

"Het uitgangspunt van het traject is om een HRM- en salarissysteem te implementeren dat de administratieve processen ondersteunt en optimaliseert en daarnaast de continuïteit, kwaliteit en efficiency sterk verhoogt'', vertelt Magdalena de Rooij, Manager Personeelsinformatie & Advies en nauw betrokken bij het selectietraject. Om dit te bereiken gaat C1000 ook gebruik maken van de Employee Self Service en Manager Self Service, Cursusmanagement en Workflowmanagement. "We willen een hele duidelijke kwaliteitsverbetering bereiken en meer grip krijgen op de interne processen."

Voor AFAS is C1000 de vierde grote supermarktketen die klant wordt. "Ons pakket sluit zeer goed aan op de behoefte van grote retailers om echt 'in control' te zijn als het gaat om processen omtrent medewerkers'', zegt Commercieel Directeur Leo Koppelaar. "We hebben alle functionaliteiten in huis die van een modern pakket verwacht mogen worden en daarnaast een hele gunstige prijs/kwaliteit verhouding. We zijn trots dat C1000 ook voor ons pakket gekozen heeft."
Publicatiedatum: