Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-formule EETidee wordt overgenomen door VersPlatform Nederland

Onlangs hebben de directie van VWU Deelen verswaren en VersPlatform Nederland in nauw overleg besloten de AGF-formule EETidee per 1 januari 2011 bij VersPlatform Nederland onder te brengen. De formule EETidee is in 2004 opgericht en heeft als doel om de EETidee-ondernemers naar een hoger niveau te tillen. De aangesloten ondernemers acteren dan ook stuk voor stuk op topniveau. Een voorbeeld is Eetidee Koot die dit jaar wederom de titel 'Beste Groenteman' mag dragen en ook EETidee De Lange haalde deze titel al eens.

Jan Ahles, directeur van VWU Deelen verswaren neemt met pijn in zijn hart afstand van de formule. "Het voelt als een kindje van Dik Vogelaar en mij, maar het is tijd dat deze unieke formule en de aangesloten ondernemers bredere ondersteuning krijgen en breder gedragen wordt". Dik Vogelaar zal vanuit VWU Deelen verswaren betrokken blijven bij de formule en zorg dragen voor input en bezoeken. Samen met Attsje Wassink van VersPlatform Nederland wordt die bredere ondersteuning geboden.De overname door VersPlatform Nederland biedt vele nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen alle ondernemers gebruik maken van de kennis en ervaring van VersPlatform Nederland die inmiddels ruim 1.400 versondernemers op het gebied van marketing en communicatie ondersteunen. Daarnaast sluiten deze winkels zich ook aan bij het AGF Servicepunt. Het AGF Servicepunt voorziet in alle basistools die een AGF-ondernemer nodig heeft om professioneel met zijn klanten te communiceren. Specifiek voor Eetidee worden er activiteiten en campagnes ontwikkeld met als kapstok de thema's van het AGF Servicepunt.

VersPlatform Nederland heeft samen met het AGF Servicepunt veel kennis in de AGF-branche opgedaan. Diverse andere formules als Stichting De Echte Groenteman, Uw Groenteman en een behoorlijk aantal individuele AGF-specialisten maken naar eigen wens op een onderscheidende manier gebruik van deze ondersteuning.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Erik Nuijten 06 5342 52 51 (Commercieel manager VPNL)
Attsje Wassink 033 495 30 34 (Coördinator Communicatie VPNL)
Dik Vogelaar 06 5313 22 28

Publicatiedatum: