Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lifestyle Foods introduceert soep en salade-combinatie voor onderweg

Soep en salade zijn een heel normale combinatie, volgens Lifestyle Foods Inc., maar de combinatie is tot nu toe nog nooit samen in een pakket verkocht in de VS. Het bedrijf, dat dat een lijn van ongeveer twintig salades en snacks in strakke verpakking aanbiedt aan de consument 'voor onderweg', onthulde een nieuwe lijn van vier soep+salade combinaties op een introductiebijeenkomst in Pennsylvania.

De vier varianten, bestaan uit drie soep+salade combinaties en één havermout variant. De combi's hebben een houdbaarheid van 10 dagen en zullen medio december voor het eerst verkrijgbaar zijn. Het pakket bevat een salade en een apart compartiment met soep. Lifestyle Foods is er trots op dat de lijn zo gezond mogelijk is ontworpen.

In de toekomst wil Lifestyle Foods de producten overal aanbieden waar de consument behoefte heeft aan een 'meeneem-hap'.

Bron: The Produce News