Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Benelux blijft belangrijke verkoopregio"

Dit seizoen meer Zespri Gold van Europese oogst beschikbaar

Tholen - De Zespri kiwi's uit de Europese productiegebieden zijn momenteel volop verkrijgbaar. "Gedurende de komende maanden zullen de volumes van de Zespri Green oogst, bestemd voor de Europese markten, gelijk zijn aan die van het vorige winterseizoen", laat Jean-Louis Warnimont van Zespri Europe weten. "Voor Zespri Gold verwachten wij een lichte stijging van de volumes."

De Europese Zespri Gold is al beschikbaar sinds week 45. Rond week 49 zal de importeur ook met Zespri Green overschakelen op het Europese product. In de lente wordt er vervolgens weer overgegaan naar het Nieuw-Zeelandse Zespri Kiwifruit.

"Het Zespri label is voor onze klanten en consumenten de garantie voor een superieure en consistente kwaliteit en een perfecte smaakervaring", aldus Jean-Louis. Hij vertelt dat ook dit jaar de kwaliteit en de lekkere smaak van het fruit weer aan de verwachtingen zal voldoen. Partners kunnen jaarrond rekenen op de Zespri kiwi's maar gedurende het winterseizoen is er volgens hem zoals elk jaar een grote vraag.


Afzet

De Europese oogst is beschikbaar in alle West- Europese landen. Jean-Louis vertelt dat de Benelux een zeer belangrijke verkoopregio voor Zespri blijft, "dankzij de sterke samenwerking met onze klanten en de grote loyaliteit van de consumenten."

Ook dit jaar wordt de verkoop en de relatie met de partners versterkt met behulp van marketing- en communicatiecampagnes. Groentenspeciaalzaken en de ambulante handel kunnen weer een pakket met promotiematerialen aanvragen en tevens zijn er promotieactiviteiten gepland voor grossiers en winkels in Spanje, Italiƫ en Duitsland. "Gedurende het hele Europese seizoen hebben we roadshow-activiteiten met 'tastings' en verkoop van Zespri kiwifruit gepland in Benelux, Spanje, Italiƫ, Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Scandinavische landen."

Voor meer informatie:
Jean-Louis Warnimont
Marketing Manager ZESPRI Europe
Tel: + 32 3 201 08 05
Fax: +32 3 201 08 91
www.zespri.nl