Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broccoli en appelen goedkoper in de schappen

In week 47 zijn er 4 supermarktformules die broccoli in de aanbieding hebben. Daarnaast zijn er diverse acties met komkommer, boerenkool en sperziebonen. Bij vers fruit zijn er 6 formules die appels voordelig in de schappen hebben liggen. Een formule heeft diverse soorten in de aanbieding, 2 formules Elstar en de overige hebben Jonagold, Goudreinetten of Pink Lady in de aanbieding. Daarnaast zijn er acties met sinaasappelen, zowel hand als pers. De voordeligste aanbieding van sinaasappelen is € 0,66 per 1000 gram en de minst voordeligste is 1,00 per 1000 gram.

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst. Klik hier voor de supermarktacties in week 47.

Publicatiedatum: