Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Limburgse bedrijven in contact met Thaise bedrijven

Thaise ambassadeur bezoekt ZON en Fresh Park Venlo

De Thaise ambassadeur in Nederland, dr. Virachai Plasai, heeft samen met de Thaise directeur- generaal van Landbouw Adisorn Promthep op vrijdag 19 november een bezoek gebracht aan ZON fruit & vegetables en Fresh Park Venlo. Het bezoek vond plaats als start van een bredere oriƫntatie van de Thaise ambassadeur op het Limburgse bedrijfsleven, en het onderzoeken van de mogelijkheden om structurele contacten te leggen tussen Thaise en Limburgse bedrijven. Daarbij is gekozen om in eerste instantie te beginnen met een oriƫntatie op de agrologistieke sector. Kamer van Koophandel en LIOF zijn hierbij betrokken.

Na zijn bezoek aan ZON, waar ook EZ-wethouder Mark Verheijen van Venlo bij aanwezig was, nam de ambassadeur onder meer een kijkje in de kassen van ZON-teler Peter van Meijel in Sevenum. Het bezoek van de ambassadeur is ook zijdelings verbonden aan de Thaise deelname aan de Floriade. Om die reden werd op het terrein van Fresh Park Venlo tevens een kort bezoek gebracht aan de Floriade-organisatie.
 
Publicatiedatum: