Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cd met boek van Kromme Jongens

De voorverkoop van de nieuwe CD en boek van de bekende Westlandse band Kromme Jongens gaat donderdag 25 november a.s. van start via de website www.krommejongens.com. Het CD-Boek , met de titel 'We benne samen één' zal medio april 2011 uitkomen. De CD bevat de allernieuwste songs van de Kromme Jongens, die momenteel worden opgenomen. Het boek bevat, naast een biografie van de Kromme Jongens, veel achtergronden van de liedjes van de band en tevens een compleet naslagwerk van Westlandse onderwerpen.

De band, die op 17 en 18 juni 2011 in ’s-Gravenzande twee reünieconcerten zal verzorgen, werkt momenteel aan een twaalftal nieuwe songs die de afgelopen maanden geschreven zijn. De liedjes gaan over allerlei tuinbouw- en/of Westland gerelateerde onderwerpen. Uiteraard zijn zowel de muziek als de teksten geschreven door de bandleden.

Tipje van de sluier

Eind december zal de videoclip van het nieuwe nummer ‘Westlands Nieuwjaar’ te zien zijn op de locale televisie. De band kon dit liedje moeilijk geheim houden, omdat onlangs voor deze clip door een 100-tal figuranten op het strand bij Vlugtenburg een Nieuwjaarsduik gesimuleerd werd.

Boek

Schrijfster Marjoke van der Wilk schrijft op het moment aan het Kromme Jongens naslagwerk, dat geïntegreerd met de CD wordt aangeboden. Het boek krijgt een verrassende vormgeving en zal verkocht worden op een houten pallet met krimphoesje. Een echt Westlands cadeau!

Voorinschrijving

Vanwege de grote investeringen die de band maakt door het werken met de topproducer Holger Schwedt (nu ook bekend van The Voice of Holland) heeft de band besloten hulp te zoeken bij de vele fans om door middel van voorverkoop de financiële ruimte te krijgen om alles voor te kunnen financieren.

Particuliere kopers die het boek vóór 31 januari 2011 via de website kopen zullen met hun naam (voor- en achternaam) onder het kopje ‘Opgedragen aan’ in het boek komen te staan. Dit zal geschieden op volgorde van binnenkomst en mits vóór de uiterste datum van 31 januari 2011 besteld.

Bedrijven kunnen liedjes adopteren en krijgen dan speciale aandacht in het boek. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Linda Slaghuis via [email protected].

De CD met het Boek, dat € 25,- kost, kan gekocht worden via de website www.krommejongens.com onder de link webshop. Uiteraard wordt per e-mail een bevestigingsbewijs gestuurd, zodat het boek t.z.t. opgehaald kan worden op enkele plekken in het Westland.

De festivalkaarten voor het concert van 17 en 18 juni 2011 zijn nog steeds te verkrijgen via de website www.krommejongensdereunie.nl en een aantal verkooppunten.

Publicatiedatum: