Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poststaking heeft gevolgen voor aanvraag van invoercertificaten

Via de media heeft u kennis kunnen nemen van het feit dat de postbezorgers van TNT post hebben aangekondigd ook volgende week twee dagen, donderdag 25- en vrijdag 26 november, te gaan staken. Dit betekent dat het Productschap Tuinbouw (PT) volgende week de laatste uitgaande post op dinsdag 23 november zal kunnen verzenden, omdat post die later verzonden wordt niet meer bij u zal aankomen.

Wij adviseren u om, mocht u de komende week invoercertificaten willen aanvragen, deze uiterlijk maandag 22 november vóór 13.00 uur bij het PT in te dienen. Houdt u er rekening mee dat later ingediende aanvragen pas een week later, namelijk maandag 29 november, verzonden zullen worden. Het is uiteraard wel mogelijk om de aangevraagde certificaten bij het PT af te komen halen.

Ook willen wij u adviseren om de reeds gebruikte en afgeschreven certificaten i.v.m. de TNT perikelen zo snel mogelijk te retourneren.

Bron: Productschap Tuinbouw
www.tuinbouw.nl

Publicatiedatum: