Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start spraakgestuurde distributie bij FloraHolland Naaldwijk

Sinds deze week zijn de eerste medewerkers bij FloraHolland Naaldwijk succesvol aan de slag met Voice. Voice-technologie wordt toegepast bij de distributie van bloemen en planten. Informatie over de te verdelen bloementransactie wordt niet meer via papier gedeeld met de distributiemedewerker, maar door middel van gesproken tekst. De medewerker krijgt zijn instructies via een koptelefoon en kan via een microfoontje ook reageren. Voice maakt in de sturing van het werkproces verbeteringen mogelijk. Resultaat is een betere kwaliteit van werken, met een lager foutenpercentage. Naaldwijk is de eerste vestiging van FloraHolland die gaat werken met Voice.


Ria Muskens (links op de foto, distributiemedewerker FloraHolland Naaldwijk) neemt uit handen van algemeen directeur Timo Huges (midden) de terminal en headset in ontvangst in aanwezigheid van Gaston Starreveld (rechts)

Deze primeur werd feestelijk gevierd met als gastheer BN’er Gaston Starreveld, dé voice van Nederland. Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland, bestuurde een elektrotrekker en liet zich met Voice instrueren bij het ophalen van drie symbolische voorwerpen, waaronder een ‘Voice-gecertificeerd’ T-shirt, een terminal en een headset. Timo Huges overhandigde de voorwerpen uiteindelijk aan één van de medewerkers die over is gegaan op Voice. De ‘voice’ was in dit geval Gaston Starreveld. De komende weken gaan ook de andere distributiemedewerkers van FloraHolland Naaldwijk over op Voice. FloraHolland Bleiswijk volgt in het voorjaar van 2011.
Publicatiedatum: