Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paviljoen met Hollandse wintergroenten en fruit op de Margriet Winterfair

Op de Margriet Winterfair, die wordt gehouden van 19 tot en met 25 november, is er voor het tweede jaar een paviljoen waar de bezoeksters oerhollandse groenten en fruit kunnen proeven. Het gaat om witlof, spruitjes, spitskool en knolselderij wat de groenten betreft. Ook zullen Honeycrunch-appels en Sweet Sensation-peren worden gepromoot. Topkok en adviseur Guus Vredenburg zal gedurende de Winterfair heerlijke gerechten bereiden en deze in workshops demonstreren aan de bezoeksters.Doel van de inzending is om oorspronkelijke verse Hollandse wintergroenten aan het publiek te tonen en te laten proeven om hen te inspireren om weer vaker voor de gezonde Hollandse keuken te kiezen. Ook is het initiatief bedoeld om telers in contact te laten komen met eindgebruikers. Telers kunnen op deze manier een beeld ontwikkelen van de mening van eindgebruikers van hun producten. Het is de tweede keer dat een dergelijk initiatief op de Winterfair plaatsvindt

Deelnemers achter de producten zijn voor spitskool Nickerson-Zwaan in samenwerking met telersverenigingen TB&S en Everest en afzetorganisatie The Greenery; The Greenery is ook de organisatie die voor spruitjes, knolselderij en witlof de promotie op zich neemt. Ook is The Greenery deelnemer met de producten appels en peren. Guus Vredenburg zal gedurende de Winterfair alle producten presenteren als aantrekkelijke hapjes met behulp van zijn Stick it VCC.

De Margriet Winter Fair is een evenement van het damesmagazine Margriet dat wordt bezocht door ca. 70.000 vrouwelijke bezoekers. Het event vindt plaats in winterse sferen in de Jaarbeurs Utrecht.

Publicatiedatum: