Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage werkbezoek Israël Willem Fiering

"Importseizoen paprika's Adafresh vertraagd door warm weer"Tholen - Willem Fiering van Anaco Greeve bracht twee weken terug een bezoek aan Israël om de groententeelt in de kassen met eigen ogen te zien. "Drie maanden lang zijn de temperaturen hoog geweest, daarom is het eerste zetsel wat vertraagd. Normaal was de import begin november al begonnen, maar wij gaan eind volgende week pas van start."Nissim Saban en Willem Fiering

Onder het merk Adafresh biedt Anaco Greeve komend seizoen paprika's, Palermo-puntpaprika's, cherrytomaten en cherrytrostomaten aan. "Het groentenareaal in Israël is nauwelijks gewijzigd. Ik verwacht zelf wel een groter volume te importeren omdat we er wat telers hebben bijgekregen", zegt Willem.
Met Silvio Welt Haneot Hakikar

Bij zijn zakenreis in Israël viel Willem op hoezeer Adafresh bezig is om een kwaliteitsslag te maken. "Kwaliteit is echt een speerpunt. Ook maken ze grote ontwikkelingen met de organic teelt. Ik verwacht deze winter nog meer vraag naar het Israëlische kwaliteitsproduct", vertelt Willem. Adafresh teelt haar paprika’s in Arava, Negev, Hof Carmel, de Yordan Valley en vanaf januari worden ze ook aangeboden vanuit Neot HaKikar.


Links: Palermo peppers Adafresh


Exclusief voor deze websites maakte Willem Fiering een fotoserie van zijn werkbezoek.

Voor meer informatie:
Willem Fiering
Anaco Greeve
ABC Westland 666
2685 DH Poeldijk
Tel.: (0174) 21 02 00
Fax: (0174) 21 39 79
www.anacogreeve.nl


Adafresh Negev