Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijven spinningmarathon Wollebrandcross weer mogelijk

De organisatie van de Wilk van der Sande Spinningmarathon heeft nieuwe vormen aangenomen door het vertrek van twee instructeurs, de voorbereidingen voor de marathon én het jeugduur zijn in volle gang, maar het belangrijkste nieuws is nu dat
het inschrijven voor de spinningmarathon Wollebrandcross weer mogelijk is.

Zaterdag 8 januari om 13.00 uur zal sporthal de Sosefhal klaar zijn voor een van de grote evenementen van de Wollebrandcross. De jeugd zal dan beginnen met het eerste uur spinning. Bij overweldigend succes is er rekening gehouden met de mogelijkheid om er nogmaals een uur met spinnende jongeren aan vast te koppelen. Zo krijgen meer jongeren de kans om te fietsen voor de Wollebrandcross, geld op te halen voor de goede doelen en kennis te maken met spinning als fenomeen.

Op diezelfde dag kleurt vanaf 17.00 uur de Sosefhal in Honselersdijk wederom van intensiteit. Op dat moment wordt het startsein gegeven voor de Wilk van der Sande Spinningmarathon. Wederom kunnen deelnemers zich opgeven voor de marathon van 3 uur, maar hebben zij ook de mogelijkheid om hun fiets met 1 of 2 sportievelingen te delen. Het feit blijft, het dak gaat er af!

Vanaf 19 november zijn de spinningfietsen verkrijgbaar bij FastSspinning in Poeldijk (Roel de Bakker), Fitness Experience in Naaldwijk (Wesley Willemsen) en HighLine in ’s-Gravenzande à € 75,- per stuk. Daarnaast is het wederom mogelijk om een VIP-fiets af te nemen à € 1000,- waarmee men een aantal extra privileges heeft. De fietsen komen pas op naam na een succesvolle incassohandeling van de Stichtig Wollebrandcross. Daarbij streeft de organisatie naar een verhoging van de kwaliteit, waardoor minder spinningfietsen dan tijdens de marathon in 2010 worden gebruikt. Belangrijk is dus: op is op.

Ook dit jaar fietst iedereen tijdens de Wilk van der Sande Spinningmarathon voor de goede doelen van de Wollebrandcross. Dit jaar zijn dit Stichting On Wheels Maasdijk, Stichting Kinderen en Kansen en Verkaart Development Team Wateringen als grote doelen en de kleinere doelen van 2011 zijn Stichting Nicolette ’s-Gravenzande, Stichting Ipse de Bruggen Vlaardingen en Stichting Sophia Revalidatie Den Haag. Zes doelen die goed de moeite waard zijn om je in het zweet te werken.

Publicatiedatum: