Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cresta Harten en Zoete Little Gem Harten

Van Rijn introduceert 2 nieuwe slasoorten bij PLUS

Van Rijn levert vanaf week 46 twee nieuwe slasoorten die exclusief bij PLUS verkrijgbaar zijn: Cresta Harten en Zoete Little Gem Harten. Cresta is uniek in haar soort want het is de eerste slasoort die men kan koken, zo blijkt na ruim negen jaar wetenschappelijk onderzoek! Daarnaast ziet Cresta er anders uit dan alle gangbare slasoorten gezien de groene, rode en gele kleuren in het hart alsmede van de bladeren. Bovendien is Cresta erg gezond door de rijke aanwezigheid van natuurlijke antioxidanten die zorgen voor een verminderde kans op hart- en vaatziekten.

Cresta is zeer eenvoudig te bereiden en daardoor ideaal voor een snelle maar gezonde maaltijd. Direct na de oogst worden de buitenste bladeren verwijderd en is het hart van Cresta al zichtbaar. Het hart is het zoetste gedeelte van Cresta en is bijna gelijk ready-to-eat.Met Cresta zijn afwisselende gerechten te maken omdat het zowel gekookt of rauw geconsumeerd kan worden. Het kan als koude (maaltijd)salade worden gegeten met toevoeging van dressing en bijvoorbeeld overige verse groenten zoals tomaatjes en paprika. Heb je Cresta liever warm? Na maar 8 minuten koken en toevoeging van bijvoorbeeld een dressing kun je het al consumeren als warm (bij)gerecht of maak je er een lekkere stamppot mee. Bijkomend voordeel is dat door de gekleurde samenstelling van Cresta, elke bereiding er altijd vers, kleurrijk en gezond uitziet!

Een variatie op Cresta Harten zijn de Zoete Little Gem Harten. Tevens een heerlijke knapperige slasoort waarvan de bladeren ook direct worden verwijderd na de oogst. Het hart, wat het zoetste en beste gedeelte van Zoete Little Gem is, blijft hierdoor over. Hoewel je Zoete Little Gem niet kunt koken zoals Cresta, smaakt het heerlijk als gezond tussendoortje door bijvoorbeeld alleen het hart te combineren met een plakje parmaham, zalm of kaas.Cresta is per 2 stuks en Zoete Little Gem per 4 stuks verpakt en zijn vanaf heden 12 maanden per jaar verkrijgbaar bij PLUS met een vanaf prijs van € 1,99 per verpakking.

Voor meer informatie: www.van-rijn.nl

Publicatiedatum: