Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bart Adriaans groente en fruit wint goud met salade

Groenteman Bart Adriaans uit Helmond heeft vorige week op de groente- en fruitbeurs in Houten de eerste prijs gehaald met hun 'PASTA VENETIA' salade. Dit is een beurs die voor iedereen is die iets met groenten en fruit te maken heeft. Deze wedstrijd was georganiseerd door het CKO en S.V.O. Hierbij konden alle groentemannen en marktkooplui zich opgeven voor het keuren van een salade en/of een maaltijd uit eigen keuken. De producten werden door een vakkundige jury gekeurd op smaak, innovatie, opmaak, samenstelling en algemene indruk.



De ‘PASTA VENETIA’ van Bart Adriaans groente en fruit is hierbij als beste uit de test gekomen met maar liefst 89 van de 100 te behalen punten. En als slagroom op de taart heeft Bart Adriaans groente en fruit ook bij de maaltijden de derde prijs gewonnen met hun kant en klare rodekool volgens oma’s recept. Ook een prijs waar Bart en Mariella Adriaans en medewerkers ontzettend trots op zijn. In de winkel van Bart is de rodekool al een begrip,die overigens door zijn moeder Wilma wordt gemaakt. Al met al een prestatie om geweldig trots op te zijn temeer er meer dan 50 inzendingen waren van groentemannen uit het hele land. U vindt de groentespeciaalzaak van Bart Adriaans in winkelcentrum Straakven aan de Geijsendorfferstraat in Helmond (tegenover LIDL).

Voor meer informatie: www.lekkerengezondwinkel.nl
Publicatiedatum: