Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursussen/workshops Fruitconsult voor huisverkoop

Dit winterseizoen zal Fruitconsult meer aandacht besteden aan de verbrede landbouw en dan in het bijzonder aan huisverkoop. Er worden een tweetal workshops van 4 dagdelen georganiseerd met als titel 'Huisverkoper als ambassadeur van de fruitteelt' en 'Marketing, de uitdaging van iedere huisverkoop'. Ook wordt er een uitgebreide basiscursus huisverkoop van 10 dagdelen georganiseerd, waarin alle aspecten van huisverkoop behandeld worden.
 
De workshops en basiscursus worden in samenwerking met Eveline Westeneng - Projecten en Advies georganiseerd. Bij elk onderdeel van de cursus worden daarnaast gerenommeerde deskundigen betrokken, waarbij Jasper ten Brinke (The Pricing Company), Niels van Til (Landwinkel), Antoinet Helvoirt (Adviesbureau De Vries van de Reest) en Ernst Jan Bos (Demand Agro Marketing) slechts een greep uit de gastsprekers vormen. Al met al kan een huisverkoper in relatief korte tijd een schat aan informatie verkrijgen door het volgen van de workshops of basiscursus.
De kosten voor de basiscursus liggen op € 950,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, excursie, maaltijden + consumpties. Er kunnen maximaal 20 huisverkopers deelnemen. aan de cursus.
 
De kosten voor de beide workshops liggen op € 450,- per workshop van 4 dagdelen. Dit is inclusief cursusmap, consumpties en warme maaltijden.
 
Geïnteresseerden kunnen meer informatie over deze workshops en basiscursus verkrijgen op de website van Fruitconsult (www.fruitconsult.com). Hier staat onder de knop nieuws alle informatie over de cursussen en staan ook de data waarop de cursus en workshops gegeven worden.
 
Voor verdere informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Jan Peeters (06-53410921) en opgeven kan via info@fruitconsult.com
 
Publicatiedatum: