Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: Keepfresh wint vertrouwen van biologische telersHet bedrijf 'Keepfresh', producent en distributeur van ethyleen absorberende vellen om groenten en fruit vers te houden, heeft hard gewerkt om de doeltreffendheid en de lage prijs van hun product in de markt aan te tonen. Op dit moment zijn ze in Chili en Mexico bezig met een goedkeuringsprocedure, en naar verwachting kan begin 2011 naar deze bedrijven worden geëxporteerd.

De omzet van Keepfresh is dit jaar gestegen met 25% ten opzichte van vorig jaar. De producten worden door hun afnemers gebruikt voor het afdekken van groenten en fruit. Biologische importeurs uit Spanje eisen dat hun leveranciers de producten leveren met Keepfresh-vellen.


Een belangrijk voordeel van het bedrijf is de goed afgestemde technologie in haar processen. De kosten zijn geoptimaliseerd om een rendabel gebruik te maken van de bladen. Keepfresh heeft het vertrouwen gewonnen van veel biologische telers. Contact:
Juan Luis Pedro Sánchez
President, CEO
KEEPFRESH GREEN AND NATURAL, SL
E-mail: [email protected]