Kapoho Solo uit Hawaï jaarrond beschikbaar

Nature’s Pride introduceert nieuwe papajavariëteit

Tholen - De eerste zendingen van de bijzondere Kapoho-papaja's van het eiland Hawaï zijn binnen bij Nature's Pride. "De Hawaïaanse Kapoho-papaja's hebben licht oranje tot geel vruchtvlees en een heerlijk zacht zoete smaak", aldus Peter Ypma. Nature's Pride is voorzichtig met enkele dozen begonnen, die als monsters werden uitgezet bij diverse klanten. "De reacties waren zo enthousiast, dat de import nu wordt opgeschaald."

Deze papaja groeit alleen op Hawaï waar de teeltcondities - warme, zonnige dagen en koele nachten gecombineerd met rijke vulkanische gronden en tropische regens - het best zijn. Tevens zijn de papaja's rijk aan vezels en vitamines A, C en E en helpen ze een gezond immuunsysteem te onderhouden.De Hawaï Kapoho-papaja's worden door Nature’s Pride geleverd in 4,5 kg dozen. Andere verpakkingsvormen zijn op aanvraag mogelijk. De papaja's zijn vanuit Hawaï jaarrond beschikbaar. Peter laat weten dat het ook zeker de bedoeling is het product jaarrond te gaan leveren. "Het kan wel even duren voor er grote volumes gaan binnenkomen aangezien de prijzen wel hoger liggen dan de ingevlogen papaja's uit Brazilië." Hij vertelt dat het product met name geschikt is voor speciaalzaken, catering en andere op smaak georiënteerde bedrijven. "We richten ons met dit product niet op supermarkten, maar in Duitsland heeft een grote supermarkt toch al interesse getoond."

"Het is een mooie aanvulling op ons assortiment omdat het echt een andere variëteit betreft die nergens anders groeit. Daarnaast onderscheidt de vrucht zich ook qua smaak", besluit hij.

Voor meer informatie zie: www.naturespride.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.