Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Duitse Drive-In-Supermarkt

De supermarktketen Real opende de eerste zelfstandige Drive-In-Supermarkt, en is hiermee de eerste in de branche. Het afhaalstation, gelegen bij Hannover, is een testmarkt.

Met de introductie van het Drive-In Station, zorgt Real, naast zijn 320 supermarkten voor een extra verkoopkanaal. In mei introduceerde Real de Online Shop. Hier kunnen mensen hun producten bestellen en de tijd aangeven wanneer ze de producten af komen halen. Als de klant bij de Drive-In aanwezig is, worden ze naar een overdekte parkeerplaats geleid en brengen medewerkers van Real de bestelling naar de auto.

Deze nieuwe verkoopmogelijkheden geeft de klant een tijdbesparend alternatief voor het traditionele winkelen. Er kan worden gekozen uit een breed scala van ongeveer 5000 producten. Winkelen bij de Drive-In is tijdbesparend, het duurt slechts 5 minuten om de bestelling op te halen. De kosten zijn gelijk aan de 'gewone' winkel.


Klik hier voor een filmpje
Publicatiedatum: