Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inleiding van Ahold op minisymposium MVO

Op vrijdag 12 november organiseert Q-Point een minisymposium over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Simone Hertsberger van Ahold Europa geeft haar visie op MVO in de agrofoodketen.

Gerard Klein Bluemink van VX Company IT Services B.V. vertelt over personeelsbeleid dat leidt tot aantoonbare kwaliteit van dienstverlening. Theo Taen, van Lloyd's Register Netherlands (LRQA) geeft inzicht in de manier waarop audits worden uitgevoerd.

Een aantal belangrijke vragen waarop u een antwoord zal krijgen, zijn: Wat vinden de belangrijkste stakeholders van MVO? Wat is het beleid van de retail op het gebied van MVO? Hoe maak ik een start met de implementatie van de MVO? en Hoe breng ik prioriteit aan in MVO-onderwerpen? Tijdens de aansluitende borrel kunnen de deelnemers ervaringen delen en meningen uitwisselen met de sprekers en collega’s.

Bent u benieuwd of u omzet kunt genereren en kosten kunt reduceren door met MVO aan de slag te gaan? Geeft u dan snel op! De bijeenkomst is bestemd voor directie en management van agro- en foodbedrijven. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel is opgave van te voren noodzakelijk. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. De bijeenkomst vindt plaats in Baarn van 12.30 - 17.00 uur.

Meer informatie: www.q-point-bv.nl

 
Publicatiedatum: