Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer bezoekers en deelnemers op tweede Fruit Attaction

Met bijna 50% meer bezoekers en een stijging van 28% directe deelnemers mag Fruit Attration deze 2e editie buitengewoon succesvol noemen. In de drie dagen, van 20 tot 22 oktober, werd de Internationale beurs voor de groente- en fruitindustrie in Madrid, bezocht door meer dan 12.500 bezoekers, 48% meer dan vorig jaar. Het aantal buitenlandse bezoekers, uit 72 verschillende landen, verdubbelde bijna ten opzichte 2009! In het bijzonder vertegenwoordigd door de landen Italiƫ, Frankrijk, VK, Portugal, Nederland en Polen.

Fruit Attraction vestigt zich hiermee, zowel nationaal als internationaal, als een belangrijke schakel tussen de verschillende agenten en distributiekanalen in de groente- en fruitindustrie. Opvallend aan de beurs was de grote mate van vertegenwoordiging van beslissingnemers in de bedrijfsprocessen; directeuren, directeuren-eigenaren en commercieel directeuren waren rijk vertegenwoordigd.

Er namen 452 directe exposanten deel aan deze beurs, 80% producenten en marketeers en 20% leveranciers van aanverwante goederen en diensten. Een stijging van bijna 30%. De deelnemende bedrijven waren erg enthousiast over de permanente stroom van bezoekers aan hun stands en verwachten dat de groei in de toekomst zal voortzetten.

FreshPlaza.es was natuurlijk aanwezig en maakte de volgende fotoreportage.

De volgende Fruit Attraction beurs zal plaatsvinden van 19 tot 21 oktober 2011. De organisatie, Ifema, zal zich wederom een hoge internationale participatie ten doel stellen. Mocht u informatie willen ontvangen over de komende beurs, neem dan contact op met ons kantoor. Onze gegevens staan onderstaand vermeld.

Voor verdere informatie over het persbericht:
Intraservice BV
Raadhuisplein 45
2914 KM Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland
Tel: +31.180.321346
Fax: +31.180.324875
www.intraservice.nl

Publicatiedatum: