Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 20 november bij Greenpack:

De Leukste Veiling Van Het Westland

Op zaterdagavond 20 november is het Westland weer een veiling rijker: een Benefietveiling in het kader van de FrEsride, de warming up voor de Ride for the Roses. Dit jaar werd de eerste FrEsride zo’n succes, dat we er meteen een uniek vervolg aan vastknopen. Met een ludieke veiling willen we nóg meer geld voor KWF Kankerbestrijding binnen fietsen. Het initiatief voor deze exclusieve netwerkavond is genomen door de vier sponsors van de FrEsride: FrEsteem, Terra Natura International, Greenpack en Olympic Fruit.

En u nodigen we uit onze gast te zijn voor een avond met een bijzonder programma. Hoogtepunt is de veiling van gekke, mooie, waardevolle én unieke items. Want zeg eens eerlijk, hoe vaak krijgt u de kans de favoriete stropdas van burgemeester Sjaak van der Tak te bemachtigen? Of wethouder Arne Weverling op 5 december te contracteren voor een bezoek als… Sinterklaas? Deze en vele andere items komen die avond onder de hamer.


 
Het programma ziet er als volgt uit.
17.00 uur Welkom met drankje
18.00 uur Aantrekkelijke presentatie door Summit Health
19.00 uur Food & Entertainment m.m.v. Dario Fo
20.00 uur Benefietveiling met de gedreven veilingmeester Alphons de Wit
22.00 uur live muziek met zangeres Valeria

Valeria heeft rollen gespeeld in verschillende musicals waaronder: 'West Side Story' waarin zij de rol van Anita vertolkte. Ook schitterde ze als een van de heksen; Jane Smart, in een bewerking van 'The Witches of Eastwick'.

Bent u onze gast?

Natuurlijk bent u van de partij. Al was het maar omdat deze netwerkavond een maximum aantal deelnemers van 250 telt. In dat gezelschap wilt u niet ontbreken. En dat hoeft ook niet. Voor uw komst vragen we u een bedrag van €50,- per persoon. U kunt zich alleen of met partner aanmelden bij Marieke Enthoven van Greenpack, tel. 0174 519 502 of via [email protected].
 
Tot ziens tijdens de Leukste Veiling van het Westland!
Kijk voor meer informatie over de FrEsride op www.fresride.nl
Publicatiedatum: