Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuw distributiecentrum geopend in Barcelona

CMR biedt jaarrond aanbod door producties in meer dan 50 landen

CMRis opgericht in 1879 en inmiddels bekend als de CMR group. Het bedrijf heeft vestigingen in Madrid, León, op de Canarische Eilanden en in Frankrijk, Nederland en Brazilië.

 


Het bedrijf beschikt over een jaarrond aanbod door de diversiteit meer dan 50 verschillende productielanden. Wanneer een product niet meer wordt geleverd vanuit een specifiek land door beëindigen van het seizoen, importeert het bedrijf uit een ander gebied, waardoor een continue aanvoer kan worden gegarandeerd.


 

  

Het assortiment van CMR is verdeeld in negen categorieën waaronder: groenten, fruit, tropisch, exotisch en etnisch fruit, bessen, citrus en mini-groenten.

 

 


Ondanks de moeilijke economische tijden zijn de commerciële volumes van CMR gestegen vergeleken met vorige jaren. CMR distribueert de producten vanuit Spanje in zowel het zuiden, noorden als midden van het land.

 

 

 

De afgelopen jaren is CMR sterk gegroeid internationaal met de realisering van verschillende vestigingen in Nederland, Frankrijk en Brazilië. Onlangs heeft het bedrijf een nieuw distributiecentrum geopend in Barcelona, waarmee de gehele logistiek van de CMR Group vanuit de hoofdvestiging is geoptimaliseerd.

 

 

 
Contact:

Carlos Martí Inglada
Import-Export Manager
Tel 34 932626600
import@cmrfruits.com
www.cmrgroup.es