




Abonneren
Vacatures
- Afroeper / Inkoper
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
Top 5 - gisteren
- Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd
- "Als we zo doorgaan, is er over een jaar of 2 geen hardfruit meer uit Nederland of België"
- QQ zat in 'verstikkende squeeze tussen telers en supermarkten'
- Looije Packing stapt in bij IQ Packing Waddinxveen
- "Hoge prijzen en veel kansen op de peenmarkt, dat was vorig jaar wel anders"
Top 5 - afgelopen week
- "Vanaf maandagmorgen is het helemaal losgegaan op de uienmarkt"
- Jan Oskam verkoopt locatie Vleuten aan projectontwikkelaar, Neerijnen vanaf 2024 centrale locatie
- Omzet Vershal Boontjes in drie jaar tijd naar ruim 3,5 miljoen euro
- Uit de oude doos: "Die eerste jaren heb ik het erg zwaar gehad"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Fairtrade Restaurant Week mogelijk verbreed met meer duurzaamheidscriteria
Van 25 tot en met 31 oktober 2010 organiseerden Puur! uit eten, dé duurzame culinaire gids en Stichting Max Havelaar, verantwoordelijk voor het Fairtrade keurmerk weer de Fairtrade Restaurant Week. De organisatoren overwegen de campagne in 2011 te verbreden met duurzaamheidscriteria, waaronder het stimuleren van biologische (streek-)producten en duurzame vis.
Doelstelling van de Fairtrade Restaurant Week is het stimuleren van het gebruik van Fairtrade producten in de horeca. Fairtrade betekent dat producten onder eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd en verhandeld. Bijna 160 restaurants in heel Nederland serveerden deze week in 2010 gerechten bereid met Fairtrade ingrediënten.
Voor een vervolg in 2011 overwegen de organisatoren de campagne in 2011 te verbreden met meer duurzaamheidscriteria. Tips voor de organisatie kunnen aangedragen worden via info@fairtraderestaurantweek.nl.
Bron: Fairtrade Restaurant Week,
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector: