Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Claassens weg bij Nettorama

Adjunct-directeur commerciƫle zaken Rob Claassens bij Nettorama verlaat per 12 november dit supermarktbedrijf. Volgens Nettorama voelde Claassens 'zich niet prettig bij het bedrijf' en het bedrijf niet bij hem. Dat zegt algemeen directeur Wiet van den Brink van Nettorama tegenover Levensmiddelenkrant. "Er was niet voldoende 'match' om met elkaar verder te gaan", verklaart Van den Brink. Volgens hem is er echter geen sprake van conflict tussen Nettorama en Claassens.

De directie van Nettorama bestaat nu uit adjunct-directeur Harry Sulman en Van den Brink. Van den Brink, die zelf tegen de pensioengerechtigde leeftijd aanloopt, zegt nog niet te willen stoppen. "Ik heb daarvoor nog geen datum staan. Ik wil gewoon door." Van den Brink wil niet zeggen of Nettorama nu zoekt naar een opvolger voor Claassens. Claassens werkte eerder bij Kruidvat.

Bron: Levensmiddelenkrant
Publicatiedatum: