Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NSure versterkt haar team met aanstelling Commercieel Manager

Met het aantrekken van de ervaren Marco Schreuders als Commercieel Manager heeft NSure een grote stap gezet in het versterken van haar Marketing en Sales team.
 
Met ingang van 1 november 2011 is Marco Schreuders (1975) verantwoordelijk voor het commerciële beleid van NSure. De ervaring opgedaan in zijn vorige functie als Export Manager bij Greefa zal hij goed kunnen gebruiken bij het vormgeven van de internationale ambities van NSure. Marco Schreuders is opgegroeid in Costa Rica en heeft een sterke internationale oriëntatie. Volgens zijn relaties is hij een commercieel sterke netwerker die met veel drive en enthousiasme de markt weet te bewerken.
 
Als high-tech lab voor de agro-food sector heeft NSure de afgelopen jaren bewezen zeer succesvol te zijn in het vertalen van de nieuwste biowetenschappelijk inzichten naar direct bruikbare toepassingen. Het bedrijf, in 2006 opgericht door twee Wageningse onderzoekers, meet en voorspelt voor haar klanten de kwaliteit van groente, fruit en siergewassen op basis van een unieke moleculaire technologie. De gepatenteerde methode van NSure heeft grote voordelen boven de standaard kwaliteitsmetingen, die de sector ter beschikking heeft. Het jonge bedrijf is in staat gebleken deze technologie te commercialiseren, maar had meer commerciële slagkracht nodig. Met de aanstelling van Marco Schreuders is NSure in staat om het volledige groeipotentieel te benutten.
Publicatiedatum: