eerste Peru Red Globe binnen bij Origin Fruit Direct

Importseizoen overzeese druiven begonnen

Tholen - Het importseizoen voor druiven van overzee is volop bezig bij Origin Fruit Direct. Er wordt op dit moment gewerkt met Brasil witte en rode seedless druiven en nu ook de eerste Peru Red Globe

Randolf Aaldijk laat weten dat volgende week tevens de eerste productieweek zal zijn van Zuid-Afrikaanse witte en rode druiven uit de noordelijk provincie Transvaal.

De eerste aankomst van Peru druiven komt uit het vroege zuidelijke gebied. De druiven vanuit het noorden van Peru zullen doorlopen tot ongeveer half januari met een piek in de aanvoer halverwege december.Vanaf eind januari zullen er ook aankomsten komen van de verschillende teelt gebieden uit de omgeving van ICA, wat in het zuidelijk gedeelte ligt van Peru. Dit zal doorlopen met aankomsten tot halverwege maart.Eerste binnenkomst is volgens Randolf van zeer goede kwaliteit met overwegend 8,2 kg maar ook wat enkel pallets van 4,5 kg doos verpakking.

Voor meer informatie:
Origin Fruit Direct
Keilestraat 9c
3029 BP Rotterdam
Tel.: (010) 244 93 00
Fax: (010) 478 39 66
E-mail
www.originfruitdirect.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.