Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Freshpoint International en Van der Valk slaan handen ineen

Nieuwe joint venture Horecamaxx

De groothandelsbedrijven Freshpoint International, onderdeel van de Kruidenier Groep, en Van der Valk Grootverbruik, onderdeel van Greyrock Holdings willen een nieuwe joint venture oprichten onder de naam Horecamaxx. Dat blijkt uit een melding die 22 oktober bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit NMa is binnengekomen.

Freshpoint International is een groothandel in food en aan food gerelateerde non-food producten specifiek gericht op de buitenhuiselijke consumptie door de eindgebruiker. Van der Valk is groothandel in food en aan food gerelateerde non-food producten specifiek gericht op de buitenhuiselijke consumptie door de eindgebruiker met name in Van der Valk-vestigingen.

Horecamaxx zal via de website Horecamaxx.nl actief worden als 'one-stop-shop' voor alle benodigdheden voor horecaondernemingen op het gebied van food en non-food en aanverwante diensten, zoals bijvoorbeeld verzekeringen, keukengerei en serviesgoed.

Bron: NMa
Publicatiedatum: