Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DailyFresh Logistics benoemt Arjen Keijzer tot Directeur Duitsland

DailyFresh Logistics, specialist in transport & logistiek van groenten, fruit en andere versproducten, heeft Arjen Keijzer benoemd tot Directeur Duitsland. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten die gerelateerd zijn aan de Duitse markt.

Arjen Keijzer (46 jaar) heeft meer dan 20 jaar ervaring in Europees transport en logistiek, met een ruime ervaring en kennis van de markt voor bederfelijke producten. Na zijn indiensttreding bij Mooy Logistics in 1994, doorliep hij verschillende operationele, commerciƫle en leidinggevende functies. In zijn laatste functie als directeur, was Arjen verantwoordelijk voor de transportoperatie, alsmede alle commerciƫle activiteiten met betrekking tot de Duitse markt.

Niels Sneek, Managing Director bij DailyFresh Logistics: "Ik ben zeer verheugd dat Arjen de nieuwe positie van Directeur Duitsland binnen DailyFresh Logistics heeft aanvaard. De benoeming van Arjen is in lijn met de doelstelling onze positie verder te ontwikkelen op de Duitse markt, als een onafhankelijke logistieke dienstverlener voor versproducten. Het maakt een belangrijk onderdeel uit van onze strategische focus, waarin Duitsland als een van de kerngebieden geldt voor toekomstige groei. Met de komst van Arjen binnen ons team ben ik ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring een bijdrage zullen leveren aan het verder uitbouwen van onze dienstverlening aan een groeiende groep klanten. "Volgens Arjen Keijzer zijn het sterke business model en de klantgerichte aanpak beslissende factoren waren in zijn keuze voor DailyFresh Logistics. "De markt voor versproducten is in rap tempo aan het veranderen. Wijzigingen van de productiegebieden, verkorting van doorlooptijden, de toenemende vraag naar duurzame oplossingen, nieuwe intermodale mogelijkheden, het zijn allemaal factoren die leiden tot de vraag naar nieuwe en flexibele logistieke concepten. De locatie van DailyFresh Logistics in Venlo biedt een uitstekende basis voor verdere ontwikkeling van deze concepten voor de Duitse markt. Ik beschouw het als een grote uitdaging om deel uit te maken van deze unieke organisatie en bij te kunnen dragen aan de groei van het bedrijf als innovatieve logistiek dienstverlener."

DailyFresh Logistics vierde onlangs nog haar 12,5 jarig bestaan. Sinds de oprichting is het bedrijf succesvol geweest in het opbouwen van een leidende positie in het transport van groenten en fruit tussen de Benelux en het Verenigd Koninkrijk en de Ierse markt. Vandaag de dag opereert DailyFresh Logistics vanuit vier logistieke centra, namelijk Maasdijk, Nieuw-Amsterdam, Venlo (Nederland) en Duinkerken (Frankrijk), en richt het zich op het realiseren van de logistieke verbinding tussen de klant, het product en eindbestemming. Niels Sneek voegt toe: "We zien dat er fundamentele verschillen zijn in het invullen van de eisen van verschillende klanten in de verschillende markten of geografische gebieden. Verschillen in de vraag tussen bijvoorbeeld de Britse en Duitse markt vereisen derhalve de juiste antwoorden, op basis van de juiste concepten, met de juiste focus. We zullen uit dat oogpunt de komende tijd verder werken aan het versterking van onze capaciteiten als Europees dienstverlener. "

Het management team van DailyFresh Logistics verwelkomt Arjen Keijzer als lid van het team en kijkt ernaar uit samen te werken aan het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen.

Voor meer informatie:
DailyFresh Logistics CV
Honderdland 315
2676 LV Maasdijk
Tel: 088 428 66 00
Fax: 088 428 66 99
E-mail
www.dailyfresh-logistics.com
Publicatiedatum: