'Gebrek aan koks werkt opmars kant-en-klaar in de instellingskeuken in de hand'

Klanten in de zorg willen een verse maaltijd die goed oogt en lekker smaakt, en vlak voor het eten kunnen kiezen uit een breed assortiment. Dat vraagt om een horeca-achtige keuken, waar vers gekookt wordt, en héél veel personeel. In de praktijk is het de vraag hoe lang je dat kunt volhouden. Wij staan achter vers, maar straks zijn er geen koks meer te vinden. Er moet gauw wat gebeuren aan de koksopleiding of je kunt niet om kant-en-klare maaltijden heen." Dat zegt Rob van den Berg, hoofd voeding van zorgorganisatie de Frankenlandgroep, actief in de regio Schiedam.

bron: Food Hospitality

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.