Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
commissionairs Teun en Theo-Jan Thur:

"Wij zijn groot gebleven door klein te blijven"

Tholen - De activiteiten van v.o.f. Gebr Thur vinden hoofdzakelijk plaats op het Venlose veilingterrein. Het bedrijf van vader Teun en zoon Theo-Jan Thur is gespecialiseerd in commissie, handel en transport van groenten en fruit en bemiddelt voor tuinders en handelsbedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1920. "We hebben er bedrijven bij die al vijftig jaar klant bij ons zijn", zegt Teun Thur."Mijn vader is bij de veiling Drunen begonnen en ik ben destijds in Veldhoven gestart. In het begin waren we groenteboer. We hadden veel kleine klanten en zo zijn we uitgegroeid tot de commissionair die we vandaag de dag zijn. Zo is ons bedrijf van vader op zoon gegaan", blikt Teun terug. "Theo-Jan doet de inkoop en voert de leiding over het bedrijf. Eerst was de tweelingbroer van Theo-Jan, Erik-Jan, ook in het bedrijf werkzaam, maar die is naar Bakker & Leenheer overgestapt waar hij nu commercieel directeur is."

In de loop der jaren zijn heel wat commissionairs afgevallen. Thur heeft vertrouwen in de toekomst. "Maar we moeten zelf heel alert blijven. Ik zeg altijd dat we groot zijn gebleven door klein te blijven. Voor ons geen grote loods en pakstations, maar ook de kleinere klanten bedienen wij altijd naar ons beste vermogen", vertelt Teun trots. "Eerlijkheid, vakkundigheid en service zullen bij ons altijd hoog in het vaandel staan. Wij kopen, keuren en verzorgen de handel. We zijn de ogen en de oren van onze klanten op de veiling!"

Belangrijke producten voor v.o.f. Gebr Thur zijn paprika's, tomaten, prei en daarnaast is het bedrijf in het seizoen sterk in asperges. "Maar we willen onze klanten het hele productassortiment aanbieden. Ook voor een bak peulen, doperwten of knolselderij moeten de detaillisten bij ons terecht kunnen. Daarom hameren we erop dat het hele assortiment op de veiling verkocht blijft worden. Dat mag niet uithollen!"

Voor meer informatie:
Teun Thur: 0651-281480
Theo-Jan Thur: 0651-281481
v.o.f. Gebr. Thur
Hoofdstraat 19
4265 HH Genderen