Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
schrijf je nu in

AGF-Innovatieprijs uitgereikt tijdens Hét AGF Debat 2011

Op woensdag 5 januari 2011 wordt tijdens Hét AGF Debat 2011 in Rotterdam, voor de tiende keer de Agf-Innovatieprijs uitgereikt! Deze prijs voor de complete agf-keten heeft als doel innovatie in de sector te bevorderen.

De AGF-Innovatieprijs was een initiatief van Vakblad Agf en het college van door de redactie in de loop der jaren benoemde AGF-Vrouwen en –Mannen van het Jaar. De prijs werd in 1993 voor het eerst uitgereikt, in 2009 was de combinatie Haluco/BGB de laatste winnaar. Met het besluit van uitgever Reed Business om op 1 januari van dit jaar te stoppen met Vakblad Agf, dreigde ook de AGF-Innovatieprijs van de kalender te verdwijnen. Onlangs is besloten dat de prijs wordt voortgezet door Frugi Venta, het handelsplatform voor groenten en fruit. Communicatiemanager Wilma van den Oever van Frugi Venta zal het secretariaat overnemen van Roger Abbenhuijs, voormalig hoofdredacteur van Vakblad Agf. De jurering blijft in handen van het college van AGF-M/V’s van het Jaar.

Snel reageren

Bedrijven die in aanmerking willen komen voor deze onderscheiding, kunnen hun innovatieve producten, marketingconcepten of diensten ter beoordeling voorleggen aan de jury. Het is tevens mogelijk andere bedrijven aan te melden. Meer informatie en een inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij het secretariaat van de AGF-Innovatieprijs. (Wilma van den Oever tel. 070-3355010 of e-mail: info@frugiventa.nl).

Alle inschrijvingen worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Om de jury een zo goed mogelijk beeld te geven is het raadzaam de aanmelding aan te vullen met een duidelijke omschrijving, specificaties, foto’s, brochures en uiteraard een heldere motivatie. Enige haast is wel geboden, want vanwege de samenwerking met het AGF-Debat op woensdag 5 januari, moet de jury al op korte termijn een oordeel kunnen geven over de aanmeldingen. Sluiting voor inschrijving is bepaald op dinsdag 16 november!

Categorieën

De aanmeldingen worden onderverdeeld in drie categorieën (onder voorbehoud). Dat zijn: Logistiek & Service, Productinnovatie en Marketinginnovatie. De drie winnaars van de categorieën worden eind november bekendgemaakt. Zij dingen mee naar de AGF-Innovatieprijs 2011, die zoals gezegd wordt uitgereikt op woensdag 5 januari.
De Groenten & Fruitsector investeert in de AGF Innovatieprijs door middel van het HBAG Groenten & Fruit en het Productschap Tuinbouw.
Publicatiedatum: