Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaap van den Berg neemt zijn taken over

Andres Reijgersberg vertrekt naar Mexico

Andres Reijgersberg van de firma AC Reijgersberg BV te Poeldijk heeft besloten Nederland te gaan verlaten en vertrekt per 8 november naar Mexico. Daar zal hij een exportfirma opstarten welke gericht is op de export van Mexicaanse groente naar de USA en fruit naar Europa. De voorbereiding hiervoor zijn reeds meerdere maanden gaande. Hij zal wel aandeelhouder van ACR blijven en zijdelings ook zeker bij de zaak betrokken blijven. Zo zal hij tijdens de Fruit Logistica in Berlijn 2011 aanwezig zijn. En behoudt hij zijn oude email adres en mobiele nummer.

Zijn werkzaamheden zullen door Jaap van den Berg worden overgenomen. Jaap heeft 20 jaar ervaring in de AGF-branche en heeft zijn sporen vooral verdiend in de productgroepen komkommers en paprika. Hij zal naast de in- en verkoop van deze producten ook opgenomen worden in de directie van AC Reijgersberg BV. In deze functie zal hij verantwoordelijk worden voor het commerciƫle beleid van de firma.

Voor meer informatie:
Andres Reijgersberg
Mob. 06-55114369
[email protected]

Jaap van den Berg
Mob. 06-33662563
[email protected]

Publicatiedatum: