Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
minister in het Kabinet van Vernieuwing van Syntens

"Rob Baan verzorgt inspiratiecollege "Echt (h)eerlijk eten"

Rob Baan van Koppert Cress is dit jaar benoemd tot minister van verantwoord eten in het Kabinet van Vernieuwing. In die hoedanigheid verzorgt hij vrijdag 5 november om 15.00 uur een inspiratiecollege met als thema "Echt (h)eerlijk eten". Deze interactieve sessie is live te volgen via www.syntens.nl/inspiratiecollege. Via twitter (@vernieuwers #icollege) kunnen nu al vragen worden gesteld.

Ter gelegenheid van het college schreef Rob Baan het artikel Echt heerlijk over eten.

Het Kabinet van Vernieuwing bestaat uit wetenschappers, ondernemers en opiniemakers. Het Kabinet is bedoeld om MKB- ondernemers, maatschappelijke organisaties en de politiek te inspireren over ontwikkelingen en kansen voor onze economie en samenleving. Het Kabinet van Vernieuwing is een initiatief van Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers.

Voor meer informatie over wie er nog meer in het kabinet zetten, zie ook: www.youtube.com/watch?v=o4GPgqWlt-o&feature=player_embedded

Syntens adviseert jaarlijks meer dan 10.000 ondernemers. Geïnteresseerd in de resultaten? Kijk eens naar het maandelijkse videojournaal: www.syntensinnovatiemagazine.nl
 
Publicatiedatum: