Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Resultaat door informatiedelen in AGF

Frug I Com Congres bij the Greenery Bleiswijk

Op 30 november organiseert Frug I Com haar tweede jaarcongres met als titel: Op weg naar een SLIMmere AGF-keten: resultaat door informatiedelen in AGF. J.L.M. Sliepenbeek, financieel directeur C1000/Schuitema zal zijn visie geven op de veranderingen in de handel in AGF, het beleid van C1000 en de manier waarop C1000 met zijn ketenpartners wil samenwerken en de rol die informatiedelen hierin speelt.

Onder leiding van Jan de Boer (algemeen directeur FresQ), voorzitter van de Business Council van Frug I Com, krijgen deelnemers een kijkje in de keuken van diverse praktijkprojecten. Zo presenteert The Greenery haar samenwerking met Edeka op het gebied van transportopdrachten, demonstreert Hispa stappen die gemaakt zijn met behulp van EDI en zal FresQ FrEsteem een toelichting geven op het project met METRO en de GS1 DataBar.

Als uitsmijter neemt inspirator Jeroen Boschma de deelnemers mee in de digitale wereld van de generatie Einstein en geeft inzicht in wat deze moderne medewerkers en werkwijzen voor een bedrijf kunnen betekenen.

Voor meer informatie en aanmelding verwijzen wij u naar de website www.frugicom.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor het congres.

Publicatiedatum: