Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Zonnevijlle, Mooy Logistics, nieuwe voorzitter Transfrigoroute International

Op het jaarcongres in Berlijn van Transfrigoroute International (TI), de internationale organisatie van koel- en vriesvervoerders, is Willem Zonnevijlle, algemeen directeur van Mooy Logistics en voorzitter van Transfrigoroute Holland, met algemene stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter. Willem volgt mevrouw J.G.M. de Rijk-Heeren (Jan de Rijk Logistics) als voorzitter op. Na het negenjarig voorzitterschap van mevrouw De Rijk blijft het voorzitterschap in Nederlandse handen. Ter gelegenheid van haar afscheid werd mevrouw De Rijk tot erevoorzitter van TI benoemd.Transfrigoroute International wordt in de jaren 2011 t/m 2013 geleid door een vernieuwd bestuur dat verder bestaat uit de heren Bühler (Zwitserland), Grealy (Ierland), Knemeyer (Duitsland) en Michel (België). Samen met het huidige bestuur wordt in de komende maanden de structuur van de organisatie aangepast. Er komt een uitvoerend comité van vijf personen dat de hoofdlijnen vaststelt en een raad van afgevaardigden, die verantwoordelijkheid nemen voor de diverse deelonderwerpen. In deze raad is Transfrigoroute Holland ook vertegenwoordigd door de vice voorzitter, de heer A.J. Prins.

De nieuwe voorzitter wil van TI vooral een organisatie van vervoerders maken, met gebruik van de expertise bij de vervoerders en de industrieleden en de nadruk leggen op lobby-activiteiten. Naast het opzetten van een internationale werkgroep Voedselveiligheid komen verder aan de orde de onderwerpen eurocombi's, duurzaamheid in de voedselketen en geschikte parkeerterreinen voor koel/vriesauto's. Ook de communicatie over de sector geconditioneerd vervoer wordt versterkt.
Publicatiedatum: