Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NEWTEC presenteert nieuwe high speed appelweger op Interpoma

NEWTEC, de Deense producent van industriƫle wegers, presenteert een nieuwe lineaire weger speciaal ontwikkeld voor appelen en peren. NEWTEC heeft de jarenlange ervaring die zij hebben met het wegen en verpakken van delicaat hardfruit vertaald in een nieuwe serie wegers. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie wegers is met name de product handling nog verder verbeterd. Zo is de 14-kops weger is voorzien van een invoer met unieke draaiende borstels om bruggen tussen de invoergoten te voorkomen. De weger heeft ook een zeer productvriendelijk product verzamel systeem met kantelende soft belts, de zogenaamde Slides. Hiermee wordt het gewogen product zeer voorzichtig, maar toch met grote snelheid en precisie naar de verpakker geleid. Met snelheden tot 45 verpakkingen per minuut kan de weger gecombineerd worden met de meeste appelverpakkers, zoals verpakkingsmachines voor draagtassen, stropzakken, trays, etc. Het uitvoersysteem is daarnaast ook voorbereid voor het gebruik met meerdere verschillende verpakkers tegelijk.

De 2014PCS-Slide beleeft zijn primeur op de Interpoma in Bolzano, Italiƫ (4 t/m 6 november) op stand D24-54. NEWTEC wordt in Nederland al meer dan 25 jaar vertegenwoordigd door JASA. Op de stand in Bolzano zullen gedurende de beurs mensen van JASA en NEWTEC aanwezig zijn.

Meer informatie met betrekking tot de nieuwe appelweger is verkrijgbaar bij JASA

Voor meer informatie:
JASA
Mevr. N. Boekel
E-mail: n.boekel@jasa.nl
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 561 27 00
Fax: +31 (0)72 562 54 07

Publicatiedatum: