Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
volop aanvoer van noordelijk halfrond

Thema citrus op AGF.nl

Het nieuwe thema op AGF.nl is citrus. Nu onder andere het Zuid-Afrikaanse citrus van de markt is en ook het Argentijnse seizoen bijna is afgelopen komt de aanvoer van het noordelijk halfrond weer op gang. Er zullen dit seizoen grote volumes Spaans citrus beschikbaar zijn. Er liggen inmiddels volop Clementines in de supermarkten en de eerste Navels worden momenteel geoogst. Over een tijdje zullen de smaakvolle Clemenules beschikbaar zijn.
 
Ook het Marokkaanse seizoen is gestart. De eerste Marisol en Nules zijn geoogst en vanaf nu verkrijgbaar op de Europese markt. De productie is iets groter maar door de kleine maten zullen de volumes die geschikt zijn voor export ongeveer gelijk zijn aan vorig seizoen. Vanuit Turkije worden voornamelijk citroenen en grapefruit geïmporteerd. Binnenkort zal tevens Florida Grapefruit, ook wel de beste van de wereld genoemd, weer arriveren.Gedurende de hele maand november willen wij dagelijks een artikel publiceren over o.a. citrusproducenten, pakstations, handelaren uit binnen- en buitenland en marktinformatie. Mocht jeeen persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in het thema,dan ontvangen wij dat graag. Wij publiceren de artikelen enpersberichten gratis.

Voor een interview kun je contact opnemen met deredactie via info@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente thema. U kunt een maand lang een banner boeken op de website AGF.nl voor 530 euro.