Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand en van Wijk Logistiek alsnog failliet

De rechtbank van Den Haag heeft dinsdag 26 oktober Brand en van Wijk Logistiek B.V., aan de Tuinderij 66 in Leimuiden failliet verklaard. De zeventien chauffeurs en drie kantoormedewerkers zijn vrijdag ontslagen. Wrang genoeg is dit de doorstart van het in 2009 gesneuvelde Brand en Van Wijk Logistics uit Den Haag. Dezelfde directeur is verder gegaan en heeft het weer niet gered.

"Hij heeft te veel last uit het verleden meegenomen. En het lukte hem niet om het te redden in deze moeilijke tijd", meldt curator mr. H. Bakker uit Leiden vrijdagmiddag aan Transport Online. Hij heeft vrijdag na het interview met Transport Online een gesprek met de werknemers. Dan verwacht hij ook de laatste chauffeurs terug van hun laatste rit. Daarna liggen de werkzaamheden stil.

Voorgoed? "Een kandidaat voor een doorstart heeft zich niet gemeld. Is die er wel, dan hoop ik dat deze zich spoedig meldt. Anders ga ik alles afwikkelen", verduidelijkt de curator. "Nee, de huidige directeur gaat niet meer doorstarten. Het zou wel kunnen, want zelf is hij niet failliet. Maar hij heeft zelf in de gaten dat dit niet gaat werken. Dit faillissement valt hem zwaar." De vrachtwagens zijn vooral geleased en zitten in een andere B.V, die niet failliet is.

Bron: TransportOnline.nl
Publicatiedatum: