Sergio Herman maakt gerechten voor Delhaize

Topchef Sergio Herman heeft een samenwerking afgesloten met Delhaize. De Nederlandse chef van restaurant Oud Sluis bereidt voor de warenhuisketen twee nieuwe schotels. Dat maakt Delhaize vrijdag bekend. Samen met Delhaize België creëerde Sergio Herman twee schotels: gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten en tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten. Het zijn telkens porties voor één persoon. Vanaf deze week kunnen deze gerechten gekocht worden in de rekken van de Delhaize-winkels.

Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er negen chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen ook Peter Goossens, Yves Mattagne en Pierre Wynants.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.