Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rusland en India bezoeken USA Pears

Een Russische en Indiase delegatie van achttien retailers brachten onlangs een bezoek aan de Verenigde Staten. Doel was om meer te leren over de Amerikaanse perenindustrie en informatie te krijgen over rechtstreeks inkopen, zonder de tussenkomst van importeurs. Dit meldt NFO. In samenwerking met Pear Bureau Northwest werd ook gekeken naar de presentatie van peren in het winkelschap en werd de bewaring ervan aangestipt. Volgens de organisatie ligt het fruit in Rusland en India vaak gemengd in een koeling, dat de kwaliteit geen goed doet.

Jeff Correa van Pear Bureau Northwest zegt in het blad de Capital Press dat Rusland en India belangrijke spelers zijn voor de import van Amerikaanse peren. Het aantal schepen met peren naar beide landen gaat volgens hem toenemen. "We zien meer retailers uit Rusland en India op de markt komen en zij zijn bezig met de verbetering en uitbreiding van de distributiecentra en logistiek." Volgens Correa worden jaarlijks 500.000 dozen à 22 kg vanuit Amerika naar Rusland verscheept. Hij verwacht dat dit uiterlijk in 2015 op 650.000 dozen uitkomt. India importeerde afgelopen jaar volgens hem 130.000 dozen, met een verwachte groei naar 200.000 dozen binnen drie tot vijf jaar.

Bron: NFO
Publicatiedatum: