Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: aardappeldieet zwaarder dan gedacht

Om te bewijzen dat de aardappel geen junk food is, eet Amerikaan Chris Voigt, directeur van de aardappelpromotiecommissie Washington, 60 dagen lang alleen maar aardappelen. Maar dat valt hem toch zwaar op de maag, moet hij tot zijn spijt bekennen. Zijn vrouw heeft nu zelfs aardappelijs voor hem gemaakt.

Voordat hij met het dieet begon, dacht Voigt het aardig vol te kunnen houden omdat aardappelen op zo veel manieren zijn te bereiden. Je kan ze koken, bakken, stomen, grillen, frituren, marineren en pureren. Maar halverwege het eettraject ervaart Voigt het toch wel een beetje als eentonig. Zo worden de aardappelen nu bijvoorbeeld gedoopt in het zuur van de augurken om er een beetje smaak aan te geven.

 
Bron: BoerenBuniness.nl
Publicatiedatum: