De groei van Nationwide Produce plc - één van de meest snelgroeiende agf-bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk - houdt aan, met verdere uitbreiding in Nederland en Spanje. Dit wordt duidelijk uit de huidige vraag naar commerciële managers en agf-handelaren, met als doel om verder door te breken op het Europese vasteland. 

De wervingscampagne die daarmee gepaard gaat, wordt behandeld door het Britse Redfox Executive Selection, dat een bedrijf is van werving- en selectieconsultancy gespecialiseerd in de internationale Fresh Food sector.

Nationwide Produce plc is één van de grootste, oudste en meest diverse agf-bedrijven in het VK, met belangen in alle branches van de levensmiddelensector, inclusief agf, zowel in Engeland als elders in Europa. Dankzij voortdurende groei en ontwikkeling is de Nationwide groep in staat gebleken om een omzetgroei te realiseren van £ 2.2 miljoen in 1988 naar £ 70 miljoen vandaag de dag. Tevens verwierf de groep in de bedrijvenwereld veel erkenning, onder andere door het winnen van een benoeming als een van de meest snelgroeiende bedrijven in het VK door de Britse krant The Independent.

In 1999 werd er door Nationwide middels een joint-venture het handelsbedrijf Vitaal, gevestigd in Rotterdam. Het succes hiervan, leidde tot de oprichting van het eigen inkoop-, opslag- en distributiecentrum, dat in 2004 gevestigd werd in De Lier. Deze onderneming is een groot succes gebleken, met een aanhoudende jaarlijkse omzetgroei van meer dan 10% jaar op jaar. Begin 2009 breidde de groep zich tevens uit naar Zuid Europa door de oprichting van Nationwide España in Almería.

In een recent persbericht van Redfox, werd gesteld dat er bijzondere carrièrekansen geboden worden door het werken in een groeiend bedrijf met goede mogelijkheden om vaardigheden verder te ontwikkelen in een zakelijke en commerciële omgeving die gestoeld is op een bewezen bedrijfsmodel. Gevestigde commerciële managers met een sterke interne motivatie en ontwikkelde vaardigheden in strategische planning en marketing krijgen zo de kans om commerciële relaties verder uit te bouwen en een marketing inspanning te leveren die kwaliteit en winst maximaliseert, waardoor de kracht van het productaanbod en klantenbereik van het bedrijf verder groeit op het Europese vasteland en in het VK.

Meer informatie in het Redfox persbericht.

Contact:
Redfox Executive Selection Ltd
Max MacGillivray
Tel: +44 (0) 8448 011 911
ads@redfoxexecutive.com
www.redfoxexecutive.com

Auteur: Andre van der Wiel
Bron: www.agf.nl